ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Καντζούρης και επίσημα

Κολοσσός: Καντζούρης και επίσημα

Και επίσημα προπονητής του Κολοσσού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος αντικατέστησε τον Άρη Λυκογιάννη στην ομάδα της Ρόδου.

Μια συμφωνία που είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (12/8) και επίσημη. Ο Ηλίας Καντζούρης έγινε ο νέος προπονητής του Κολοσσού, ο οποίος θα πορευθεί στη σεζόν 2020/21 με πολύ περιορισμένο μπάτζετ και με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη Basket League των χιλίων προβλημάτων.

" Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει αφήσει έντονα το στίγμα της στο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας, ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια. Αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για μένα η παρουσία των οικογενειών των κ. Κουγιού και κ. Χατζηλαζάρου, καθώς και η ταυτόχρονη ύπαρξη πολλών μπασκετικών ανθρώπων στη διοίκηση, κάτι που εγγυάται σε μένα και σε όλο το σταφ ότι θα εργαστούμε σε υποδειγματικές επαγγελματικές συνθήκες. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με καλή χημεία που θα παίζει σωστά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις βάζοντας κοντινούς και εφικτούς στόχους για το καλύτερο" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα προπονητή.

Ο Καντζούρης αντικατέστησε τον Άρη Λυκογιάννη , ο οποίος είχε συμβόλαιο και για την ερχόμενη περίοδο αλλά έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου πριν από μερικές ημέρες.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ