ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Ζάρα

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Θοδωρής Ζάρας θα φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού. Οι θαλασσί ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τον επόμενο χρόνο.

Μετά από μία πενταετία στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε σε Άρη (2015-'17), ΠΑΟΚ (2017-'19) και Ηρακλή (2019-'20), ο Θοδωρής Ζάρας αποφάσισε να κατηφορίσει στη Ρόδο. Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο νησί (2009-'10).

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο γκαρντ Θοδωρή Ζάρα" αναφέρεται στην ανακοίνωση των θαλασσί.

Την περσινή σεζόν, ο Θοδωρής Ζάρας είχε 8.4 πόντους (με 48.4% στα τρίποντα), 2.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα με τα χρώματα του Ηρακλή.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο Θοδωρής Ζάρας δήλωσε πως "είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ύστερα από 10-11 χρόνια στην οικογένεια του Κολοσσού. Εύχομαι υγεία σε όλους και να υπάρξει μία ομαλότητα, ώστε να μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ, στη δύσκολη εποχή του κορονοϊού. Επίσης, εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες. Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή μου έπαιξε η οργάνωση που έχει ο Κολοσσός, την οποία και γνωρίζω πολύ καλά, αλλά και ο κόουτς, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί στον Ηρακλή και είχαμε μία καλή συνεργασία. Περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία και να αρχίσουμε τη δουλειά, ώστε να βγάλουμε καλά πράγματα στο παρκέ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ