ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δικός του ο Καλογιαννίδης

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από ένα χρόνο στο Ρέθυμνο Cretan Kings, ο Φίλιππος Καλογιαννίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ.

Στον Κολοσσό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους θαλασσί για τον επόμενο χρόνο. Ο 25χρονος γκαρντ βρέθηκε πέρσι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, μετά από μια τριετία στα Τρίκαλα. Στο "Μελίνα Μερκούρη" είχε 4'56'' χρόνο συμμετοχής στην Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να του εμπιστεύεται μια θέση στο ρόστερ του Κολοσσού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α1 κατηγορία και μάλιστα κάθε χρόνο παρουσιάζεται δυνατή με αρκετές παρουσίες στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στα playoffs. Είναι ένα υγιές σωματείο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι εκεί. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, να κάνω ό,τι χρειαστεί και μαζί με τον κόσμο ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας", δήλωσε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης για τη μετακίνησή του στην ομάδα της Ρόδου.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ