ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Ανακοίνωσε τον Κένι Γκόινς που έκανε καλή σεζόν στην Α2 Ιταλίας

Michigan State forward Kenny Goins reacts after a basket during the first half of an NCAA college basketball game against Nebraska, Tuesday, March 5, 2019, in East Lansing, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
Michigan State forward Kenny Goins reacts after a basket during the first half of an NCAA college basketball game against Nebraska, Tuesday, March 5, 2019, in East Lansing, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Την όγδοη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Κολοσσός, που συμφώνησε με τον Κένι Γκόινς, έναν αξιόλογο Αμερικανό φόργουορντ που προέρχεται από τη ρούκι σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας

Παίκτης του Κολοσσού έγινε το Σάββατο (22/8) ο Κένι Γκόινς, ένας 24χρονος ύψους 2μ.01 φόργουορντ που έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ έως το 2019 και στη συνέχεια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τα μέρη μας.

Ο Αμερικανός φόρεσε τη σεζόν 2019/20 τη φανέλα της Τραπάνι, ομάδας της Α2 Ιταλίας, για να γράψει καλούς μέσους όρους 11.5 πόντων, 6.5 ριμπάουντ και μίας ασίστ σε μια λίγκα που "βγάζει" ταλέντα, αναδεικνύει αθλητές και έχει κάθε χρόνο ευκαιρίες για ομάδες του επιπέδου του Κολοσσού που είχε βρει τον Μάικ Τζέιμς ακόμη πιο χαμηλά στο ιταλικό μπάσκετ.

Ο Γκόινς είναι η 8η. προσθήκη στο ρόστερ, στο οποίο έχουν ήδη μπει ο Θοδωρής Ζάρας, ο Ντόμινικ Άρτις, ο Κέβιν Τούμπα, ο ΤζαΚουάν Λάιλ, ο Νίκος Καμαριανός, ο Σωτήρης Μπιλλής και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ