ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κόκκινος: "Ο πρόεδρος του Κοροίβου να ασχοληθεί με τη μουσική..."

Κόκκινος: "Ο πρόεδρος του Κοροίβου να ασχοληθεί με τη μουσική..."

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Κολοσσού με τον Κόροιβο συνεχίζεται, καθώς ο πρόεδρος των "θαλασσί", Μιχάλης Κόκκινος δεν άφησε ασχολίαστα όσα δήλωσε ο Χρήστος Λαγός.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός, Μιχάλης Κόκκινος πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς ανταπάντησε σε όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη μετά το τέλος της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

O Μιχάλης Κόκκινος μάλιστα προέτρεψε τον Χρήστο Λαγό να "ασχοληθεί με τη μουσική", καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος είχε χρησιμοποιήσει μουσικούς όρους στην δήλωσή του.

Η γραπτή δήλωση του Μιχάλη Κόκκινου:

"Η ομάδα μας έχει μάθει να αντιμετωπίζει ευθέως τις αντίπαλες ομάδες και να αποδεικνύει την αξία και το ήθος της εντός και εκτός των γηπέδων χωρίς να προβαίνει σε ανακοινώσεις για να καλύψει τα κενά της, αγωνιστικά και μη.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ξεκάθαρη και δίχως αμφισβήτηση νίκη της ομάδας μας σε ένα πολιτισμένο γήπεδο εντός και εκτός του παρκέ εναντίον της ομάδας του Κοροίβου προφανώς ενόχλησε τον πρόεδρο της, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με τα της ομάδας του, προέβη  σε μια γραπτή ανακοίνωση γεμάτη ειρωνεία και ερμηνείες μουσικών όρων, άσχετων μεταξύ τους, που αντέγραψε από το διαδίκτυο.

Το ήθος της ομάδας μας και των συντελεστών της, η φιλοξενία μας προς τις αντίπαλες ομάδες και η άριστη παρουσία των φιλάθλων μας είναι αδιαμφισβήτητη και καλό  θα είναι ο πρόεδρος του Κοροίβου, πριν να συντάσσει ανακοινώσεις, να βλέπει τα του οίκου του και να ενεργεί για να εκλείψουν τα φαινόμενα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν στην έδρα τους σε βάρος της ομάδας μας .

Όλοι οι συντελεστές της ομάδας μας και κυρίως ο προπονητής μας είναι μέλη μιας δεμένης οικογένειας με αξίες, αρχές και ήθος και αυτό έχει αναγνωρισθεί με τα πέντε βραβεία ήθους που έχουμε λάβει και την αναγνώριση όλου του φίλαθλου κόσμου και δεν μπορούμε να δεχθούμε τις κολακείες για κάποια μέλη μας και τις ταυτόχρονες ύβρεις για κάποια άλλα.

Καλό θα είναι ο Πρόεδρος του Κοροίβου να ασχοληθεί με τη μουσική, που ως φαίνεται του αρέσει,  και να αφήσει το μπάσκετ στους ανθρώπους που το αγαπούν και ζουν γι’ αυτό.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels

Μιχαήλ Κόκκινος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24