ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γι' αυτό θα το παλέψει μέχρι τέλους ο Κολοσσός για τον Μαυροειδή

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο ψηλοί του ρόστερ, αυτός που δεν θα παίξει τελικά στον Κολοσσό Ρόδου και ο Δημήτρης Μαυροειδής που είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά δεν έχει ακόμη κλείσει καθώς ψάχνει κάτι συγκεκριμένο.

Είναι γεγονός ότι ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Κολοσσού για τη θέση του σέντερ, είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής που προπονείται (ως free agent) με τον νεοφώτιστο στην Α1 Χολαργό του Άρη Λυκογιάννη. Είναι επίσης γεγονός ότι στη Ρόδο έχουν βάλει σε δεύτερο πλάνο τους υποψηφίους από την αμερικανική αγορά, καθώς έχουν αποφασίσει να κάνουν την υπέρβαση με τον πολύπειρο Έλληνα ψηλό που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ξέρουν ότι ο Μαυροειδής μπορεί να τους αλλάξει επίπεδο, ξέρουν ότι με ένα ματς την εβδομάδα θα είναι και για εκείνον εύκολο να παίξει στο υψηλότερο (ατομικά) επίπεδο και θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να τον πείσουν να φορέσει την θαλασσί φανέλα.

Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του έχουν ήδη δύο καλούς ψηλούς στο ρόστερ, τον Τιμ Κέμπτον και τον Ιβάν Άσκα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ακόμη έναν για να κλείσει τις θέσεις στην front-line. Δεν διαβάσατε το όνομα του Τσουκουντιέμπερε Μαντουάμπουμ, απλά επειδή δεν θα τον δούμε τελικά στον Κολοσσό. Η μεταγραφή του "χάλασε" στην ανταλλαγή των συμβολαίων, στη Ρόδο αποφάσισαν να αναζητήσουν μια καλύτερη, μια πιο ποιοτική λύση, ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι σίγουρα μια τέτοια και μένει να δούμε αν ο Έλληνας σέντερ θα πάρει τα ταλέντα του στο Βενετόκλειο ή θα συνεχίσει να ψάχνει για μερικές ακόμη μέρες μια ομάδα στο εξωτερικό.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ