ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ευχαρίστησε τους φιλάθλους

Ευχαρίστησε τους φιλάθλους

Ο Κολοσσός ξεκίνησε ιδανικά τους εντός έδρας αγώνες του στη φετινή σεζόν επικρατώντας του Ρεθύμνου κι η διοίκηση των "θαλασσί" θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του

Σημαντικής σημασίας νίκη πήρε ο Κολοσσός, ο οποίος άνοιξε... λογαριασμό στα θετικά αποτελέσματα στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου η διοίκηση των Ροδίων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Βενετόκλειο, καθώς η ομάδα μας στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι πήρε τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, είχαμε την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τον αγώνα και παρά τα σχετικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη χρήση η διαδικασία κύλησε ομαλά χάρη στην οργάνωση και την προσπάθεια της γραμματείας μας, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση των φιλάθλων.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels αισθάνεται την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της τόσο για τη στήριξή τους που και φέτος θα είναι καταλυτική, όσο και για την υπομονή τους κατά την αγορά των εισιτηρίων, καθώς λόγω του νέου αθλητικού νόμου η διαδικασία έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο αυστηρή και μερικές φορές χρονοβόρα. Όμως, είμαστε αρκετά εκπαιδευμένοι στη λειτουργία του συστήματος, οπότε εγγυόμαστε στους φίλους της ομάδας μας πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε από το επόμενο παιχνίδι στο Βενετόκλειο, να έχει μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος αναμονής για την αγορά των εισιτηρίων, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του σας θέλουν δίπλα τους.

Παρακαλούμε, όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας είχαν πρόβλημα κατά τη διαδικασία ελέγχου της κάρτας τους στην είσοδό τους στο γήπεδο, να περάσουν από τα γραφεία της ΚΑΕ για να τις αντικαταστήσουν. Τέλος, υπενθυμίζουμε τη διαδικασία αίτησης της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 2241022261) Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-15.00. Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, χρειάζεται να προσκομίσετε: 1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτίτητας ή διαβατηρίου ή άδεια παραμονής, 2. Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, 3. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Σημειώνεται πως το αντίτιμο για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι δύο ευρώ και αυτή έχει ισχύ για δύο χρόνια".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ