ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ενοχλημένοι με τη διαιτησία του αγώνα στην Αμαλιάδα οι άνθρωποι του Κολοσσού

Ενοχλημένοι με τη διαιτησία του αγώνα στην Αμαλιάδα οι άνθρωποι του Κολοσσού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Τρελαμένοι" με τις αποφάσεις των δυο εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης με τον Κόροιβο είναι οι άνθρωποι του Κολοσσού, που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στην Αμαλιάδα.

Μία μέρα μετά το ταξίδι στην Αμαλιάδα, οι άνθρωποι του Κολοσσού προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν πως ηττήθηκαν από τον φιλόδοξο, σκληροτράχηλο και αξιόμαχο Κόροιβο, έχοντας χάσει μόλις μία από τις τέσσερις περιόδους της αναμέτρησης. Οι Ροδίτες δεν έχουν παράπονα από τη φιλοξενία της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου, έχουν όμως από τους δυο εκ των τριών διαιτητών του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη θέση από τον σύλλογο της Ρόδου, η ενόχλησή των ανθρώπων του για τα σφυρίγματα των Γ. Πουρσανίδη - Ταρενίδη είναι έντονη και δεν αφορά αποκλειστικά το τελευταίο σουτ του Μάλκολμ Γκρίφιν, φάση στην οποία υποστηρίζουν πως έγινε εξόφθαλμο φάουλ.

Για την ιστορία, ο Κολοσσός δεν έχασε το δεύτερο δεκάλεπτο (21-21), κέρδισε το τρίτο (14-17), κέρδισε και το τέταρτο (22-24), όχι όμως και το ματς καθώς ο Μάρκους Πόσλι πέτυχε το νικητήριο τρίποντο για το τελικό 79-76 δυο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του κοιτάζουν μπροστά, καθώς ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ