ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ενίσχυση με Ουέαρ για τον Κολοσσό

Ενίσχυση με Ουέαρ για τον Κολοσσό

Ο Κολοσσός Ρόδου βρήκε τον αντικαταστάτη του Τόνι Πρόστραν, καθώς έντυσε με τα χρώματά του τον Ντάστιν Ουέαρ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Ο Κολοσσός την Παρασκευή (22/12) άδειασε μία θέση στο ρόστερ του, καθώς επισημοποίησε το "διαζύγιό" του με τον Τόνι Πρόστραν και την Κυριακή (24/12) έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του υπογράφοντας τον Ντάστιν Ουέιρ

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.83 μ.) προέρχεται από την Λουκόιλ Ακαντέμικ, με την οποία στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας είχε μέσο όρο 9,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

O Ντάστιν Ουέαρ ως επαγγελματίας έχει αγωνιστεί επίσης στη Γαλλία (Μπουλαζάκ, Κλερμόν), στην Ουγγαρία (Γιασμπερένι), στη Γερμανία (Ουλμ, Youngstars) και στην Κροατία (Τσιμπόνα).

Η ανακοίνωση των "θαλασσί" αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Dustin Ware.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στις 12 Απριλίου του 1990 και έχει ύψος 1,83μ. Ο Ware έχει αγωνιστεί σε Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία και Γαλλία, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουκόιλ Ακαντέμικ, με την οποία είχε κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα 9,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ