ΚΑΒΑΛΑ

Χειρουργήθηκε ο Σίνης

Χειρουργήθηκε ο Σίνης

Επιτυχώς χειρουργήθηκε το μεσημέρι ο Γιάννης Σίνης μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί του πόδι ο φόργουορντ της Καβάλας, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Τζήμας συνεχίζει την αναζήτηση γκαρντ.

Ο Γιάννης Σίνης χειρουργήθηκε το μεσημέρι μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί του πόδι στο παιχνίδι Κυπέλλου της Καβάλας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Ο φόργουονρτ του Γιάννη Τζήμα μετά το Όσκαρ ατυχίας που κέρδισε καλείται πλέον να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 4-6 μήνες χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν όλη την φετινή χρονιά.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Καβάλας αναμένει την άφιξη του Ελόι Βάργκας. Αυτό που απομένει για τον Δομινικανό σέντερ είναι να εξασφαλίσει την βίζα ώστε ο απόφοιτος του Κεντάκι να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι.

Με την άφιξή του αυτός που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Ρομπ Τζόουνς χωρίς να είναι ο μόνος από τους υπάρχοντες Αμερικανούς των νεοφώτιστων που είναι να κουνήσει μαντήλι. Κάτι ανάλογο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συμβεί και με τον Τζερόμ Μέντλιν. Για αυτό και ο Γιάννης Τζήμας συνεχίζει την αναζήτηση άλλου Αμερικανού γκαρντ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ