ΚΑΒΑΛΑ

Τζόουνς αντί του Γκόρντον στην Καβάλα

Τζόουνς αντί του Γκόρντον στην Καβάλα
Τζόουνς INTIME SPORTS

Με δύο νέα πρόσωπα θα υποδεχθεί η Καβάλα το Σάββατο (31/10, 17:00) τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Καλαμίτσας. Με τους Ράσελ Ρόμπινσον αντί του Πρέστον Μέντλιν και τον Ρομπ Τζόουνς αντί του Άλεξ Γκόρντον.

Η Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο (31/10, 17:00) τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Καλαμίτσας με τους Ράσελ Ρόμπινσον αντί του Πρέστον Μέντλιν και τον Ρομπ Τζόουνς αντί του Άλεξ Γκόρντον να είναι τα δύο νέα πρόσωπα για τον Γιάννη Τζήμα.

Η αλλαγή του Ρόμπινσον ενεργοποιήθηκε ουσιαστικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας αν και συμμετείχε στις προπονήσεις από την τελευταία της προηγούμενης και αυτή του Γκόρντον ουσιαστικά σήμερα. Υπενθυμίζεται πως ο νέος Αμερικανός γκαρντ της Καβάλας κάνει το υπερατλαντικό του ταξίδι την περασμένη Πέμπτη και δύο μέρες μετά παρακολούθησε στο κλειστό της Καλαμίτσας την εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Πλέον μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Τζόουνς που όπως αποδείχθηκε στην περίπτωσή του ταιριάζει γάντι το ρητό "ο επιμένων νικά". Κι αυτό γιατί είναι στην διάθεση του Τζήμα κάτι περισσότερο από έναν μήνα και συμμετείχε κανονικά στα φιλικά όχι όμως και στα επίσημα γιατί υπήρξε η σοβαρή σκέψη να αντικατασταθεί. Τελικά αυτό και δεν έγινε και ο Τζόουνς θα δώσει το παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ τη φορά αυτή με την φανέλα της Καβάλας μετά από αυτή του Πανελευσινιακού. Μάλιστα η απόφαση λήφθηκε στην διάρκεια της εβδομάδας και οριστικοποιήθηκε σήμερα που ήρθε το δελτίο του από τις Φιλιππίνες όπου αγωνιζόταν και ενημερώθηκε ο μάνατζερ του Γκόρντον. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή στάσης του Τζήμα απέναντι στον Τζόουνς είχε να κάνει το ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δούλεψε και είναι πλέον στην επιθυμητή κατάσταση για να προσφέρει.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός της Καβάλας για τον αυριανό πρόωρο τελικό παραμονής με τον Απόλλωνα Πατρών δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες του. Στους Γιάννη Δεμερτζή που συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, στον Γιάννη Σίνη που είχε κάνει επέμβαση στους χιαστούς του και στον Γιώργο Βελισσαρίου που προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατό του και θα μείνει άλλες τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ