ΚΑΒΑΛΑ

Τζήμας: "Φεύγω σαν φίλος"

Τζήμας: "Φεύγω σαν φίλος"
Τζήμας

Ο Γιάννης Τζήμας με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίας του μετά από 2,5 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως φεύγει σαν φίλος.

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γιάννης Τζήμας τοποθετήθηκε για την ολοκλήρωση της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας μετά από 2,5 χρόνια ευχαριστώντας άπαντες και χαρακτήρισε τον άνθρωπο Παπακωνσταντίνου ως εξαίρετο κύριο.

"Μετά από 2,5 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, έντονα συναισθήματα, αξέχαστες στιγμές επιτυχίας που πέρασα στην Καβάλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, τα ΜΜΕ, που συνεργάστηκα για να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα στην Α1.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩοφείλω όμως μέσα από την καρδιά μου, στους φιλάθλους της ομάδας, στους πολλούς φίλους που έκανα για την αγάπη, τη συμπαράσταση και τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ.

Φέτος ξεκινήσαμε καθυστερημένα μία δύσκολη χρονιά, με παίκτες που περιμέναμε και ποτέ δεν εμφανίστηκαν…στην Καβάλα, αντίθετα έρχονταν…έφευγαν… , παίκτες χωρίς κανένα αγωνιστικό προσανατολισμό, χωρίς χημεία, χωρίς σωστό timing και ενώ ξέραμε ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Παρ΄όλα αυτά με τους νεοφερμένους Αμερικάνους μας, εντελώς αγύμναστους και ανέτοιμους, με τέσσερις Έλληνες τραυματίες και με δέκα μόνο προπονήσεις η ομάδα ανέβασε ρυθμό και απόδοση, πάλεψε πολύ στην ΑΕΚ, έχασε στις λεπτομέρειες στην παράταση από την Κηφισιά χωρίς μάλιστα να έχει έρθει ποτέ…ο πλέιμεικερ που απεγνωσμένα είχα ζητήσει. Γι’ αυτό πιστεύω και είναι λογικό νομίζω, πως από εδώ και πέρα με την καλύτερη εικόνα που ήδη είχαν αρχίσει να δείχνουν οι παίκτες και με την προσθήκη ενός άσσου η ομάδα κάθε μέρα θα παρουσιάζονταν ολοένα και πιο βελτιωμένη. Για αυτό θεωρώ πως είναι εφικτό πλέον να πετύχει τους στόχους της και να κάνει μία πολύ καλή πορεία.

Η ομάδα είναι πάνω από όλους, πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις και αυτήν πρέπει να στηρίξουμε όλοι, γιατί το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από το μπασκετικό φίλαθλο κοινό της Καβάλας, αλλά και το επαρχιακό μπάσκετ.

Ο άνθρωπος Παπακωνσταντίνουείναι ένας εξαίρετος κύριος με αγάπη για την Ομάδα και την πόλη του και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία μας. Φεύγω σαν φίλος και θα σας έχω όλους πάντα στην καρδιά μου!", ήταν η γραπτή δήλωση του Τζήμα που προ μηνών είχε οδηγήσει την Καβάλα στην επιστροφή της στην Α1.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ