ΚΑΒΑΛΑ

Τζήμας: "Φέτος η μοίρα ήταν μαζί μας"

Τζήμας: "Φέτος η μοίρα ήταν μαζί μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Τζήμας στάθηκε στα παιχνίδια της μοίρας ανάμεσα σε Καβάλα και Λαύριο, ενώ ο Χρήστος Σερέλης τόνισε: "Ήμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα χάσαμε με ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο".

Η Καβάλα νίκησε το Λαύριο με σκορ 68-66, χάρη σε ένα καθοριστικό τρίποντο από τον Κοστόφ. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Τζήμας, στάθηκε στα παιχνίδια της μοίρας, ενώ ο Χρήστος Σερελής εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του.

Ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας, σχολίασε πως: "Πέρυσι το Λαύριο πήρε ένα μεγάλο σουτ στην τελευταία αγωνιστική και μας κέρδισε και με αυτή τη νίκη ανέβηκε κατηγορία. Φέτος η μοίρα το ήθελε εμείς με ένα μεγάλο σουτ μαζί τους, να κάνουμε τη νίκη στην Α1. Ο αθλητισμός αυτά έχει και είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους, που διατηρούν σοβαρές αθλητικές σχέσεις.

Εμείς τους δώσαμε το γήπεδο χθές, όπως θα το πάρουμε στο δεύτερο γύρο και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για τον κόσμο μας, που χειροκρότησε τον αντίπαλο. Ένα μάτς στο οποίο δε διαχειριστήκαμε πολλά πράγματα σωστά. Πρώτα από όλα την ανομοιογένεια μας. Παίξαμε δυο μάτς κυπέλλου χωρίς Αμερικάνους, ακόμη και χθές δε ξέραμε ποιος θα παίξει και εάν προλάβουμε να βγάλουμε δελτία. Παρ΄όλα αυτά η ομάδα μας ήταν εδώ, έδειξε διάθεση, πάθος, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολο να παίξει καλό μπάσκετ.

Το Λαύριο εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας συν το άγχος και ξεκίνησε όσο καλά έπρεπε και μας έβαλε σε δυσκολίες. Όταν κυνηγάς διαρκώς το σκόρ και έχεις τόσους νέους παίκτες, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να βρείς καρδιά και ρυθμό και να αντιδράσεις.

Πήγαμε σε φοβερά σχήματα, σε κοντά σχήματα, κουράσαμε κάποιους παίκτες αναγκαστικά γιατί δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο, αυτή είναι η αλήθεια, κάποια παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα. Στο καλύτερο σημείο του παιχνιδιού περάσαμε μπροστά, όμως κάναμε εγκληματικά λάθη στα τελευταία δύο λεπτά, όμως η τύχη μας γύρισε στα τελευταία 15 δευτερόλεπτά".

Σερελής: "Ήμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε με ένα σουτ στο τέλος"

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερελής, σχολίασε: "Όπως καταλαβαίνετε εμείς ήμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα χάσαμε με ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μάλλον και από απειρία κάποιων παικτών γιατί στο τέλος κάναμε κάποια λάθη νομίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας, έτσι δώσαμε στην Καβάλα την ευκαιρία να το κερδίσει.

Για να είμαι ειλικρινής λίγο πριν από το τέλος και η Καβάλα είχε την ευκαιρία της να καθαρίσει το μάτς και μας έδωσε με τη σειρά της το δικαίωμα να μπούμε στο μάτς. Έχω πάρα πολλά θετικά για την ομάδα μου να πω σε σχέση με το πότε και πως χτίστηκε, φτιάχτηκε και οργανώθηκε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη διαχείριση του αγώνα όταν ήμαστε κυρίως εκτός έδρας και ήμαστε κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι, ειδικά με κάποιες ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Εάν συνεχίσουμε έτσι σε κάποιο άλλο μάτς ενδεχομένως να κερδίσουμε".

Κοστόφ: "Στο τέλος έγιναν όλα γρήγορα..."

Ο παίκτης που σημείωσε το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης, Τσαβντάρ Κοστόφ, είπε: "Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας και κυρίως στο κόσμο. Στην Καβάλα έζησα όμορφες στιγμές και είμαι χαρούμενος για την υποδοχή που είχα. Για το μάτς τι να πω, ήταν σκληρό παιχνίδι και εμείς είχαμε λογικά το άγχος της πρεμιέρας. Στο τέλος έγιναν όλα γρήγορα, μου ήρθε η μπάλα και απλά σούταρα. Δε μπορώ να πως το σκέφτηκα. Είναι σημαντικό να παίρνεις τη νίκη στην πρεμιέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σίγουρα υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, όπως η άμυνά μας".

Τσαμάλ: "Δεν πρέπει να κρεμάσουμε τα κεφάλια μας"

Ο παίκτης του Λαυρίου, Νίξον Τσαμάλ, είπε: "Δεν πρέπει να κρεμάσουμε τα κεφάλια μας τώρα, αλλά να καθίσουμε ήρεμα να δούμε το μάτς στο βίντεο, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα μάτς. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, μόλις ξεκίνησε και είναι νωρίς για τα πάντα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ