ΚΑΒΑΛΑ

"Τελειώνει" ο Τζήμας από την Καβάλα

"Τελειώνει" ο Τζήμας από την Καβάλα
INTIME SPORTS

Η πέμπτη σερί ήττα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τη θέση του Γιάννη Τζήμα, με αποτέλεσμα ο έμπειρος προπονητής να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρησή του. Έχει ξεχωρίσει ήδη μια περίπτωση για τη διάδοχη κατάσταση.

Το μέλλον του Γιάννη Τζήμα στον πάγκο της Καβάλας κάθε άλλο παρά βέβαιο δεν είναι. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την πέμπτη σερί ήττα των νεοφώτιστων (από την Κηφισιά), με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο τους.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες ώρες, με τον επί μία διετία τεχνικό της ομάδας να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μοιάζει δύσκολο (έως αδύνατο) να κοουτσάρει τους "Αργοναύτες" στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Άρη (21/11, 17:00).

Στη μακεδονική πόλη έχουν ήδη καταρτίσει μια μικρή λίστα με προπονητές για την επόμενη μέρα, με ένα όνομα - έκπληξη να έχει ξεχωρίσει. Πρόκειται για Έλληνα προπονητή που γνωρίζει καλά τα... μυστικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ειδικός για τις ειδικές αποστολές. Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες...

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ