ΚΑΒΑΛΑ

Στην Ελλάδα για την Καβάλα ο Ρόμπινσον

Στην Ελλάδα για την Καβάλα ο Ρόμπινσον

Ο Ράσελ Ρόμπινσον βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας ως αντικαταστάτης του Πρέστον Μέντλιν για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Η Καβάλα βρήκε στο πρόσωπο του Ράσελ Ρόμπινσον τον αντικαταστάτη του Πρέστον Μέντλιν στο ρόστερ της για τη συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr , ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.86μ.) που έχει εμπειρία από την Ευρώπη και μάλιστα την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το νταμπλ στην Πολωνία με την φανέλα της Ζιέλονα Γκόρα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Γιάννη Τζήμα.

Παρ' όλα αυτά δεν θα προλάβει τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο (24/10, 17:00), εκεί όπου ο Μέντλιν θα παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα της "Ένωσης".

Το who is who του Ρόμπινσον

Ο Ρόμπινσον αποφοίτησε από το κολέγιο του Κάνσας και από 2008 γεύτηκε την ευρωπαϊκή του εμπειρία με την Καβάλα να αποτελεί τον νέο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στην Τουρκία σε Ερντεμιρσπόρ (2008) και Τραμπζονσπόρ (2011-2012) στην Ισπανία στην Γιοβεντούτ (2010-2011), στην Ιταλία στην Μπιέλα (2012-2013) και στην Πολωνία σε Τούροβ (2013) και Ζιέλονα Γκόρα (2014-2015).

Από 'κει και πέρα, ο Πέτρος Βελισσαρίου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης τους επόμενους δυο μήνες. Αντίθετα, ο Νικ Λίβας επανέρχεται ενώ ο Δεμερτζής επέστρεψε στις προπονήσεις ωστόσο δεν θα παίξει στο ματς με τον Κόροιβο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ