ΚΑΒΑΛΑ

Μπήκε ο Ρόμπινσον στην Καβάλα

Μπήκε ο Ρόμπινσον στην Καβάλα

Ο Ράσελ Ρόμπινσον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Καβάλας στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ το απόγευμα του Σαββάτου (31/10, 17:00) κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα πρόωρου τελικού για την Καβάλα όπως είναι αυτό του Σαββάτου (31/10, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Γιάννης Τζήμας θα έχει στην διάθεσή του τον Ράσελ Ρόμπινσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ και αντικαταστάτης του Πρέστον Μέντλιν συμμετέχει στις προπονήσεις από την περασμένη Παρασκευή και από την Δευτέρα με τους υπόλοιπους παίκτες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ραντεβού με τους Αχαίους.

Ο Ρόμπινσον καλείται να δώσει επιπλέον λύσεις στην περιφέρεια της Καβάλας. Στα συν του που οδήγησαν τον Τζήμα στην επιλογή του έχει να κάνει με το ότι έχει τον χαρακτήρα του πρωταθλητή με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατάκτηση του νταμπλ πέρσι στην Πολωνία με την Ζιέλονα Γκόρα.

Κι αν ο Ρόμπινσον ετοιμάζεται με τους υπόλοιπους παίκτες της Καβάλας για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, αυτό εκτός από χαρακτήρα τελικού στην μάχη της παραμονής θα αποτελέσει κριτήριο αλλαγών. Συγκεκριμένα οι εμφανίσεις των Άλεξ Γκόρντον και Τόμας Βαν Ντερ Μαρς δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον τους.

Εν ολίγοις το παιχνίδι του Σαββάτου και η εμφάνιση των Γκόρντον και Βαν Ντερ Μαρς σε αυτό σε συνδυασμό και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον τους στο ρόστερ της Καβάλας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο Γκόρντον την περασμένη εβδομάδα σε τετ α τετ είχε εισπράξει την στήριξη στο πρόσωπό του αλλά η εμφάνισή του κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ήδη πάντως στην Καβάλα πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για παίκτες που θα μπορούσαν αντί των Γκόρντον και Βαν Ντερ Μαρς να αποκτηθούν και να κάνουν την διαφορά. Ερωτηματικό αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τον ομογενή γκαρντ Νικ Λίβας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ