ΚΑΒΑΛΑ

Η Καβάλα θέλει colpo grosso με Ίνγκλις

Η Καβάλα θέλει colpo grosso με Ίνγκλις
INTIME SPORTS

Η Καβάλα αφού ξεκίνησε με το δεξί στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ κινείται να ενισχύσει το ρόστερ της και έχει στο στόχαστρο τον Καρλ Ίνγκλις. Ποια είναι τα δύο συν στο φλερτ.

Ο Καρλ Ίνγκλις βρίσκεται στο στόχαστρο της Καβάλας για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Πρέστον Μέντλιν μπορεί να αγωνίστηκε το απόγευμα στη νίκη επί του Λαυρίου στο κλειστό της Καλαμίτσας ωστόσο φαίνεται να μένει μέχρι νεοτέρας.

Ο Γιάννης Τζήμας σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισαν την Πέμπτη (8/10), πριν από δύο μέρες, να προχωρήσουν σε έκδοση του δελτίου του Αμερικανού γκαρντ. Αυτό σημαίνει ότι πλέον όταν αντικατασταθεί η Καβάλα θα κάνει χρήση της πρώτης της αλλαγής στον α' γύρο της κανονικής διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Καβάλας είναι ο Καρλ Ίνγκλις. Ο 34χρονος διεθνής Καναδός γκαρντ με εμπειρία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ όταν είχε αγωνιστεί στην περσινή με την φανέλα της ΑΕΚ. Η διοίκηση της Καβάλας έχει προχωρήσει ήδη σε πρόταση στον Ίνγκλις και περιμένει την απάντησή του θέλοντας με τον τρόπο αυτό να προσθέσει στο ρόστερ της έναν σκόρερ από μέση και μακρινή απόσταση. Στην όλη της προσπάθεια έχει δύο συν για να αποσπάσει το ναι.

Το ένα έχει να κάνει με το ότι στον Ίνγκλις είχε αρέσει η πόλη της Καβάλας από την περσινή χρονιά όταν είχε διαμείνει σε ξενοδοχείο αυτής με την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα. Κι όσο για το άλλο είναι ότι και το περιβάλλον του είναι θετικό στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πλέον απομένει να φανεί αν ο αρχηγός της Εθνικής Καναδά θα απαντήσει τελικά θετικά στην πρόταση της Καβάλας και θα επιστρέψει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει κίνηση για άλλον Αμερικανό γκαρντ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ