ΚΑΒΑΛΑ

Γιατζόγλου: "Για όποιον δεν με ξέρει, υπάρχει το Google"

Γιατζόγλου: "Για όποιον δεν με ξέρει, υπάρχει το Google"

Ο Στιβ Γιατζόγλου προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης (18/11), μιλώντας μόνο αγγλικά. Επική ατάκα από τον 66χρονο προπονητή που συνέστησε στους παίκτες του να... ψάξουν στο Google αν έχουν απορίες για το παρελθόν του.

Από τη στιγμή που η Καβάλα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Στιβ Γιατζόγλου ήταν σαφές πως θα θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές, όπου κάθε παρουσία του έδινε από μια ατάκα. Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση, αφού στην παρθενική του προπόνηση ως κόουτς της Καβάλας, φρόντισε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κατά την παρουσίασή του από τους ανθρώπους της ομάδας στους παίκτες, κι αφού τους συστήθηκε, είπε πως " για όποιον δεν με ξέρει, υπάρχει το Google. Μπορείτε να με ψάξετε εκεί". Όχι ότι υπήρχαν... απορίες που εκδηλώθηκαν από τους "Αργοναύτες", απλά ο 66χρονος προπονητής έδειξε ευθύς εξ αρχής ποιος είναι. Παρεμπιπτόντως, μίλησε μόνο αγγλικά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Από εκεί και πέρα, σήμερα (19/11) το μεσημέρι στις 12:30 είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίασή του Γιατζόγλου από τη διοίκηση της Καβάλας στο κλειστό γήπεδο της ομάδας.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η έλευση του "λιονταριού" στην Καβάλα αναμένεται να συνδυαστεί και με μία ακόμη αλλαγή στο ρόστερ της στην διάρκεια του Α΄ γύρου. Κι εκεί που όλα έδειχναν από το βράδυ της Δευτέρας πως υπήρχε σκέψη απόκτησης Αμερικανού πλέι μέικερ αυτή μετατράπηκε σε σκέψη απόκτησης κοινοτικού πλέι μέικερ. Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι και Αμερικανός με ευρωπαϊκό διαβατήριο. Σε ένα σενάριο που φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Ολλανδό σέντερ Τόμας Βαν Ντερ Μαρς.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ