ΚΑΒΑΛΑ

Γιατζόγλου: "Έχει κλείσει ραντεβού στη Μύκονο ο Ταπούτος"

Γιατζόγλου: "Έχει κλείσει ραντεβού στη Μύκονο ο Ταπούτος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στιβ Γιατζόγλου "έκλεψε την παράσταση" μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με την ΑΕΚ, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση του Χρήστου Ταπούτου.

Η Καβάλα δεν τα κατάφερε -φυσιολογικά- απέναντι στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι "Αργοναύτες" ηττήθηκαν από την "Ένωση" , με το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Κηφισιά (17/2, 17:00) να είναι πολύ πιο σημαντικό.

Ένα από τα ερωτηματικά της προσεχούς αναμέτρησης αφορά την παρουσία του Χρήστου Ταπούτου, ο οποίος αναρρώνει από το κάταγμα που υπέστη στο χέρι προ μηνός. Ο αρχηγός της Καβάλας έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, με τον δημοσιογράφο της NOVA που κάλυπτε τη σημερινή αναμέτρηση με την "Ένωση" να ρωτά τον Στιβ Γιατζόγλου για το αν υπολογίζεται το 33χρονος πάουερ φόργουορντ εν όψει Ζηρινείου.

Κι εκείνος απάντησε με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο. " Έχω την εντύπωση πως έχει κλείσει ραντεβού να πάει στη Μύκονο ο Ταπούτος", είπε με χιούμορ ο προπονητής της Καβάλας "κλέβοντας" ξανά την παράσταση.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ