ΚΑΒΑΛΑ

Εκτός Καβάλας ο Δεμερτζής για 20 μέρες

Εκτός Καβάλας ο Δεμερτζής για 20 μέρες
INTIME SPORTS

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Δεμερτζή στις υποχρεώσεις της Καβάλας θα στερηθεί για τις επόμενες 20 μέρες ο Γιάννης Τζήμας. Επιμένει για τον Καρλ Ίνγκλις.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γιάννη Δεμερτζή στην προπόνηση της Δευτέρας (12/10) της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας και θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες.

Ο γκαρντ της Καβάλας τραυματίστηκε σε προσπάθεια για μπάσιμο βρέθηκε στο παρκέ πιάνοντας τον αριστερό του αστράγαλο με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουνε λόγο για διάστρεμμα.

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Δεμερζτή επιβεβαιώθηκαν σήμερα – ανήμερα Τρίτη και 13 – όπου και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως πρόκειται για βαρύ διάστρεμμα. Και πιο συγκεκριμένα Β΄ βαθμού στον αριστερό του αστράγαλο.

Το μέγεθος του τραυματισμού του έμπειρου γκαρντ τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 περίπου ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως η απουσία του είναι βέβαιη στα παιχνίδια που ακολουθούν εκτός με Τρίκαλα (17/10) και εντός με Κόροιβο Αμαλιάδας (24/10).

Πλέον ο Δεμερτζής κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να βρίσκεται στην διάθεση του Τζήμα στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πατρών στα τέλη Οκτωβρίου (31/10).

Σε αντίθεση με τον Δεμερτζή o Πρέστον Μέντλιν αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στα Τρίκαλα. Κι αυτό γιατί η διοίκηση της Καβάλας δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με κάποιον άλλον Αμερικανό γκαρντ.

Στην Καβάλα ωστόσο επιμένουνε για την απόκτηση του Καρλ Ίνγκλις παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουνε. Η βασική δυσκολία δείχνει να έχει να κάνει με το ότι ο διεθνής Καναδός και πρώην της ΑΕΚ μπορεί να είναι μεν θετικός αλλά δείχνει να περιμένει και κάτι άλλο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ