ΚΑΒΑΛΑ

Έκλεισε ο Ο'Μπράιαν στην Καβάλα

Έκλεισε ο Ο'Μπράιαν στην Καβάλα

Ο Πάτρικ Ο'Μπράιαν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται κοντά στην απόκτηση Βόσνιου πλέι μέικερ...

Παίκτης της Καβάλας θα πρέπει να θεωρείται ο Πάτρικ Ο'Μπράιαν, ο οποίος με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας ξεπέρασε τους όποιους... ενδοιασμούς είχε και συμφώνησε με τον σύλλογο.

Ο Αμερικανός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σέντρικ Σίμονς που αποχώρησε από την Καβάλα, πραγματοποιώντας πέρυσι πολύ καλές εμφανίσεις.

Στον σύλλογο, πάντως πιστεύουν ότι ο Ο'Μπράιαν είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα περισσότερα από τον Σίμονς, καθώς θα αποτελέσει φόβητρο και σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του κάτω από το καλάθι.

Από εκεί και πέρα, οι Καβαλιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση Βόσνιου διεθνή πλέι μέικερ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα όσον αφορά την απόκτηση του.

Δεν αποκλείεται, όμως ακόμα και σήμερα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου (14:00) να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις δια στόματος του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου...

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ