ΚΑΒΑΛΑ

Αγώνας δρόμου για Ταπούτο

Αγώνας δρόμου για Ταπούτο

Ο Χρήστος Ταπούτος παραμένει εκτός δράσης από τις 26/1 αφού υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει το κρίσιμο ματς με το Ρέθυμνο. Φιλικό με Άρη το Σάββατο (5/3).

Η Καβάλα πορεύεται το τελευταίο διάστημα χωρίς τον Χρήστο Ταπούτο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι του στις 26 Ιανουαρίου λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Στιβ Γιατζόγλου ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (29/2) συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την κατάσταση του έμπειρου φόργουορντ. "Ελπίζουμε να είναι έτοιμος ο Ταπούτος για τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι αριστερόχειρας και χτύπησε στο αριστερό του χέρι", υποστήριξε ο τεχνικός της Καβάλας.

Έτσι, λοιπόν, το ιατρικό επιτελείο της Καβάλας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου ο Ταπούτος να προλάβει τον κρίσιμο αγώνα με το Ρέθυμνο στο κλειστό της Καλαμίτσας (12/3, 17:00). Η "Ένωση" φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 4-17 και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής, αρχής γενομένης από το ματς με τους Κρητικούς για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Ο Ταπούτος έβγαλε την Δευτέρα (29/2) χθες τον γύψο ωστόσο θέλει δουλειά προκειμένου η κατάστασή του να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, καθώς είναι πρησμένο και έχει δυσκαμψία. Κατά τα άλλα, η Καβάλα θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε φιλικό που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (5/3) στο "Nick Galis Hall", προκειμένου ο Γιατζόγλου να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα. Μία λογική που έχει να κάνει καθώς υπάρχει διακοπή λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου, την Κυριακή (6/3) στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ