ΗΡΑΚΛΗΣ

Χαριτόπουλος: "Ακόμα προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα"

Χαριτόπουλος: "Ακόμα προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Ιωνικό Νικαίας (27/09), παράλληλα, όμως, τόνισε ότι ο "Γηραιός" βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία που προσπαθεί να γίνει ομάδα.

Ο Ηρακλής συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδος. Επικράτησε με 72-65 εκτός έδρας του Εθνικού και μπροστά του έχει την πρόκληση του Ιωνικού Νικαίας. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος τόνισε πως ευελπιστεί η ομάδα του να βρεθεί σε καλή ημέρα και να φτάσει σε ακόμα μία νίκη που θέλει.

" Tο παιχνίδι με τον Εθνικό έχει περάσει, για εμάς ήταν μια νίκη που θέλαμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα, έτσι αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο που βρίσκεται. Έχουμε τώρα ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό που είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και πάνω από όλα είναι... ομάδα, είναι παίκτες του παίζουν πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και νομίζω πως αυτό είναι το μεγάλο τους αυτού. Εμείς θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και από εκεί και πέρα να πάρουμε τη νίκη που σίγουρα θέλουμε. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα παίζει στη Β' Εθνική, αλλά αυτό δεν θα έχει καμία σημασία. Από εκεί και πέρα, άμε για τη νίκη κι ας ελπίσουμε να είμαστε σε καλή ημέρα, καλύτερη απ' ότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε ο πολύπειρος φόργουορντ στην κάμερα του Ηρακλή.

Photo Credits: eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ