ΗΡΑΚΛΗΣ

Δρακόπουλος: "Μίλησα με Αμερικανό που ήθελε να επενδύσει στον Ηρακλή"

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για τις συζητήσεις που είχε με Αμερικανό επενδυτή ο οποίος ήθελε να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ να κάνει βήματα προς τα εμπρός μίλησε ο χρηματοδότης του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος.

Η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα θεωρείται δεδομένη τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της σεζόν 2020/21. Οι κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις θα πληγώσουν σημαντικά τις ομάδες της Basket League, όσες τέλος πάντων καταφέρουν να συμμετάσχουν σε αυτή, όπως παραδέχθηκε και ο χρηματοδότης του Ηρακλή σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε για τις επιπτώσεις της πανδημίας και παραδέχθηκε ότι ήρθε σε επαφή με Αμερικανό επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον για να επενδύσει στο ελληνικό μπάσκετ.

" Συζήτησα με άνθρωπο από την Αμερική που ήθελε να επενδύσει, να πάρει τον Ηρακλή και όχι μόνο τον Ηρακλή. Όνειρό του ήταν να φέρει μερικούς Αμερικανούς που θα ανέβαζαν το ελληνικό μπάσκετ. Πρόκειται για Αμερικανό που βαφτίστηκε ορθόδοξος και έρχεται αρκετούς μήνες στη χώρα. Ήθελε να αγοράσει και τη Μαλαματίνα, το μπάσκετ είναι απλά το χόμπι του, πλέον όμως δεν ξέρω αν θα προχωρήσει σε επένδυση στην Ελλάδα" ήταν τα λόγια του Δρακόπουλου στο Metropolis 95,5.

" Δυστυχώς θα είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του κόσμου. Εμείς παίρνουμε μεγάλη δύναμη από εκείνον. Φέτος οργανωθήκαμε, κινηθήκαμε γρήγορα, κλείσαμε το ρόστερ σε συννενόηση με τον κ. Ζιάγκο. Εγώ δεν μπαίνω στο τεχνικό κομμάτι, δεν αποφασίζω για τους παίκτες, μόνο για τα οικονομικά" πρόσθεσε ο χρηματοδότης του Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ