ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην ΕΡΤ τα ματς του Ηρακλή στα προκριματικά του Basketball Champions League

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ηρακλή, τα ματς του οποίου στα προκριματικά του Basketball Champions League θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Έστω και με μεγάλη περιπέτεια, οι άνθρωποι του Ηρακλή βρήκαν τηλεοπτική στέγη για τους αγώνες της ομάδας τους στα προκριματικά του Basketball Champions League 2020/21. Όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Κώστας Κούσης, οι αναμετρήσεις που θα γίνουν επί κυπριακού εδάφους θα μεταδοθούν μέσω της ΕΡΤ. Θυμίζουμε πως οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Κεραυνό Στροβόλου, με στόχο τη νίκη που θα τους στείλει στον τελικό του Final Four για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

" Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως ο αγώνας μας με τον Κεραυνό Στροβόλου την Τρίτη 22/9 και ώρα 20:30 θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ! Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μη στερηθεί ο φίλαθλος κόσμος μας -και οι Έλληνες φίλοι του μπάσκετ- μια σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση και στο θετικο αποτέλεσμα οφείλουμε να τονίσουμε την καθοριστική συμβολή των επιτελών της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, κ.κ. Τραπεζανίδη - Λυκουρόπουλου που εξ' αρχής επεδίωξαν τη συμφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία, τον Γ. Διευθυντή της ΕΡΤ3 Φ. Στάγκο, όπως και τον Γ.Διευθυντή της ΚΟΚ κ. Άθω Αντωνίου για τη θετική στάση του ενώπιον του ζητήματος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:30 και αν κερδίσουμε θα μεταδοθεί και ο δεύτερος προκριματικός την Πέμπτη στις 20:00! Καλή τύχη στην ομάδα μας και καλούς αγώνες σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν! Υ.Γ.: Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αναλογη προσπάθεια και βούληση επέδειξε και η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης με προσωπικές ενέργειες των επιτελών της αλλά και του Δήμαρχου μας κ. Ζέρβα και του Αντιδημάρχου κ. Εφ. Κυριζίδη, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε. ΥΓ2.: Οπως καταλαβαίνετε, δε θα αφήναμε αυτό το ματς και τον κόσμο μας... Καλή χρονιά να έχουμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ