ΗΡΑΚΛΗΣ

Παίκτης του Ηρακλή ο Μπούμπαλο

Παίκτης του Ηρακλή ο Μπούμπαλο

Τον Ντομαγκόι Μπούμπαλο απέκτησε ο Ηρακλής! Διαβάστε ποιος είναι ο Κροάτης σέντερ του "γηραιού" και παρακολουθήστε highlights από την περσινή σεζόν (VIDEO).

Ψήλωσε απότομα ο Ηρακλής! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβαλε στη μηχανή της τον Ντομαγκόι Μπούμπαλο, τον Κροάτη σέντερ (26, 2,12) που ήταν την προηγούμενη χρονιά ο τέταρτος καλύτερος σκόρερ (16,5π. μ.ό.) και ο τρίτος ριμπάουντερ (8,0 μ.ό.) του εσθονικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Πάνρου, η οποία έφτασε μέχρι τους "4" των playoffs -όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κάλεβ Κράμο με 3-0 νίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής υλοποιώντας με σταθερότητα και σοβαρότητα τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Domagoj Bubalo.

Ο 26χρονος (2/8/1991) Κροάτης center με ύψος 2.12 εκατοστών, έχει παραστάσεις από την Αδριατική και την Βαλτική λίγκα της οποία είναι νικητής, είναι πρωταθλητής Κροατίας και Βοσνίας, ενώ αναδείχθηκε τέταρτος σκόρερ και τρίτος ριμπάουντερ στο περσινό πρωτάθλημα της Εσθονίας.

Γεννημένος στο Μόσταρ της Βοσνίας ξεκίνησε το μπάσκετ στην Siroki με την οποία αναδείχθηκε, δις πρωταθλητής (2008-2010). Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στην Κροατία και με την KK Zagreb πανηγύρισε το εγχώριο πρωτάθλημα (2010-2011), ενώ μία σεζόν μετά, αγωνίστηκε στην KK Zabok όπου με 8.3 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, την βοήθησε να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Για τα επόμενα δύο χρόνια (2012-2014) φοράει την φανέλα της Jolly Sibenik πριν πάρει μεταγραφή για την KK Zadar (2014-2015)".

Παρακολουθήστε highlights του Ντομαγκόι Μπούμπαλο:

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ