ΗΡΑΚΛΗΣ

"Ο Καστρίτης φαβορί για τον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ"

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Γιάννης Καστρίτης είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ποιος είναι ο ανταγωνιστής του.

Ο Ηρακλής κέρδισε εντός έδρας τη Λάρισα για τη 17η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, αλλά δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά για... προπονητή. Κι αυτό γιατί η παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία δεν είναι δεδομένη, από την στιγμή που το όνομα του νεαρού τεχνικού εμπλέκεται με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για τη διαδοχή του Αριέλ Μπέιτ - Χαλάμι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει τον Γιάννη Κατρίτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να μεγαλώσει η ελληνική προπονητική παροικία στη Winner League αφού σε αυτή βρίσκονται ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο Στέφανος Δέδας (Χάποελ Χολόν).

Τις τελευταίες ημέρες, οι διοικούντες τη Χάποελ Τελ Αβίβ εξέτασαν αρκετά ονόματα προπονητών από τη χώρα μας. Μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν από τον Οκτάι Μαχμουτί και τον Γιούριτσα Γκόλεματς, φαίνεται πως ο προπονητής του Ηρακλή θα κερδίσει την κούρσα της διαδοχής (στα υπ' όψιν είναι επίσης ο Λευτέρης Σούμποτιτς) και θα προσθέσει στο όνομά του στη μακρά λίστα των εκπροσώπων της ελληνικής προπονητικής σχολής στο εξωτερικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ