ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Συμφωνία με Σταμάτη, Τσαϊρέλη και Σχίζα

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ξεκινάει να "τρέχει" τον σχεδιασμό του Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ήδη κλείσει δύο παίκτες του Ηφαίστου Λήμνου, τον Δημήτρη Σταμάτη και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Είπε το "ναι" (και) ο Σταύρος Σχίζας.

Ο Ηρακλής έμαθε την Τετάρτη 15 Ιουλίου τα σκαλοπάτια που πρέπει να ανέβει για να βρεθεί στους ομίλους του Basketball Champions League. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είχε ξεκινήσει πάντως μερικές ημέρες νωρίτερα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι αυτός που θα "χτίσει" την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον έμπειρο τεχνικό να φτάνει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης 16 Ιουλίου, για να "τρέξουν" οι εξελίξεις και να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα τα θέματα που απασχολούν τον ιστορικό σύλλογο.

Επί της ουσίας, ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε ολική αναδόμηση του έμψυχου δυναμικού του, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα να βρει τα ελληνικά κομμάτια του παζλ. Γι αυτό, έχει "λοκάρει" σε δύο παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ήφαιστο Λήμνου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταμάτη και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, που εδώ και αρκετά ημέρες βρίσκονταν πολύ ψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Ζιάγκου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με τους δύο παίκτες να μετακομίζουν από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει με τον Σταύρο Σχίζα, που την τελευταία διετία βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Κι αυτός έχει πει το "ναι" στην πρόταση του Γηραιού, αλλάζοντας... γειτονιά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με ένα άλλο θέμα που "καίει" τον σύλλογο, εφόσον ο Βασίλης Καββαδάς δεν αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, τότε ο πρώτος επιλαχών για να τον διαδεχθεί είναι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Από τους ξένους που βρέθηκαν στο ρόστερ του Ηρακλή στην επανεμφάνιση του Γηραιού στη Basket League, προτεραιότητα έχει δοθεί στον Τζαμάλ Σούλερ. Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά σε ό,τι αφορά στον έμπειρο φόργουορντ, αφού η Ραβένα αποτελεί έναν σημαντικό ανταγωνιστή στην προσπάθεια των κυανόλευκων να τον υπογράψουν για ακόμη μία σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, κι ακολούθως θα προκύψουν κι οι υπόλοιπες ανακοινώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ