ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα Final Four του BCL

Ηρακλής: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα Final Four του BCL

Την υποστήριξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχει ο Ηρακλής, οι παράγοντες του οποίου έχουν ζητήσει από τη FIBA τη διοργάνωση δύο εκ των τεσσάρων Final Four της προκριματικής φάσης του Basketball Champions League.

Δύο μέρες μετά από το ρεπορτάζ του Sport24.gr που αναφέρθηκε στο έγγραφο που στάλθηκε στη FIBA για τη διοργάνωση του ενός εκ των τεσσάρων Final Four για την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League 2020/21, οι άνθρωποι του Ηρακλή συνάντησαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει η πόλη όχι ένα, αλλά δύο τουρνουά. Βλέπετε, η ηγεσία του BCL θέλει να δώσει σε δύο πόλεις τους αγώνες της προκριματικής φάσης, γεγονός που σημαίνει πως η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πάρει δύο Final Four με την Κύπρο να θεωρείται το φαβορί για τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

" Αρωγός στην προσπάθεια του Ηρακλή να διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη προκριματικούς αγώνες για το Basketball Champions League θα σταθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ομάδας μας με τον Δήμαρχο, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο κ. Εφραίμ Κυριζίδη.

Παρουσία των κ.κ. Κασιμάτη, Κοντοτάσιου, Τσιάρα, Παπαδούλη, Κούση εκ μέρους της ΚΑΕ Ηρακλής, που ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες και τις ανάγκες της διοργάνωσης, ο κ.Δήμαρχος υπογράμμισε την βούληση του Δήμου να στηρίξει την προσπάθεια του Ηρακλή, με τα μέσα που διαθέτει, για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της Θεσσαλονίκης ως διοργανώτριας πόλης σε μια σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου θα μετέχουν ομάδες απ' όλη την Ευρώπη και κατά συνέπεια θα επισκεφθούν την πόλη δεκάδες αθλητές, προπονητές, στελέχη και συνοδοί. Ευχήθηκε δε καλή τύχη στην προσπάθεια της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις όπου μετέχει, εξαίρωντας την πολύ καλή παρουσία της στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Να σημειωθεί πως η απόφαση της διοργανώτριας αρχής αναμένεται τη στιγμή που συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές της με υποψήφιες πόλεις και πρωτεύοντα στόχο την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορονοϊό. ααναφέρεται πως στις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής του Basketball Champions League είναι να διεξαχθούν σε δύο πόλεις οι αγώνες δύο προκριματικών τουρνουά, με τέσσερις ομάδες έκαστο. Ο Ηρακλής μετέχει σε ένα εξ αυτών με τους Κεραυνό Στροβόλου (Κύπρος, αντίπαλος στον "ημιτελικό"), Ντνίπρο (Ουκρανία), Γκρόνιγκεν (Ολλανδία)".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ