ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Συμφώνησε και συνεχίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Καστρίτης

Ηρακλής: Συμφώνησε και συνεχίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Καστρίτης

Στο Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Καστρίτης, που είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της τοπικής Χάποελ. Συμφωνία με τον Ηρακλή και τρίτος Έλληνας σε ισραηλινή ομάδα.

Ακόμη ένας Έλληνας προπονητής θα καθίσει σε πάγκο ομάδας του Ισραήλ, καθώς μετά τους Γιάννη Σφαιρόπουλο (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Στέφανο Δέδα (Χάποελ Χολόν), σειρά παίρνει ο Γιάννης Καστρίτης, που είναι ο εκλεκτος της Χάποελ Τελ Αβιβ.

Τα ισραηλινά ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο τεχνικός του Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τελ Αβίβ, η οποία, αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών, κατέληξε στον 38χρονο. Έτσι, μετά και τη συμφωνία με τον "γηραιό", ο Γιάννης Καστρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ, η οποία μάλιστα το βράδυ της Κυριακής (26/1) αντιμετωπίζει τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφερει: "Εχοντας κοινό στόχο την ομαλή συνέχεια της προσπάθειας του ΗΡΑΚΛΗ, και με δεδομένη την εκατέρωθεν άριστη σχέση που εδραιώθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, η Διοίκηση της ΚΑΕ και ο Προπονητής Γιάννης Καστρίτης κατόπιν ειλικρινούς συζητήσεως και ανταλλαγής απόψεων για το πως το μέλλον θα είναι καλύτερο, συναποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣεύχεται κάθε επιτυχία στον προπονητή Γιάννη Καστρίτη σε οποιοδήποτε βήμα στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν με την ελπίδα αυτό το βήμα να είναι θετικό και για τους δύο και με δεδομένο πως μπήκαν κάποιες βάσεις στην εκατέρωθεν εξέλιξη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για εδραίωση στα ανώτερα επίπεδα του Ελληνικού Μπάσκετ, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας, και εργαζόμαστε ήδη, παρά τις δυσκολίες, για τα επόμενα μας βήματα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας διαρκή και άγρυπνο αρωγό τον φίλαθλο κόσμο μας και σύμμαχο μας τις Αρχές που διέπουν τον ιστορικότερο σύλλογο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Την καθαρότητα, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια, το ήθος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ