ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Στο Μέτσοβο χωρίς Τσαϊρέλη και Βεργίνη για φιλικό με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής αναχώρησε για το Μέτσοβο, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (1/9) σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό. Απόντες οι Τσαϊρέλης και Βεργίνης.

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προετοιμασία του για την σεζόν 2020/21 και σήμερα (1/9) αναμένεται να δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο "Γηραιός" αναχώρησε για το Μέτσοβο όπου προετοιμάζονται οι "ερυθρόλευκοι", έχοντας ωστόσο αρκετές απουσίες, αφού θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργο Γκιουζέλη και Γιώργο Φίλλιο.

Την Παρασκευή (4/9) ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στα Ιωάννινα τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Μετά από 25 ημέρες σκληρής δουλειάς έφθασε η ώρα η θεωρία να εφαρμοστεί στην πράξη για τους παίκτες του Ηρακλή. Μάλιστα αυτό θα γίνει απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως σήμερα (19:30) με τον Ολυμπιακό, στο Μέτσοβο, και την Παρασκευή με τον Παναθηναϊκό (14:00) στα Ιωάννινα.

Η ομάδα μας αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Μέτσοβο έχοντας αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της.

Ο Μιχάλης Τσαιρέλης κάνει θεραπεία για μια τενοντοπάθεια στο γόνατο, ο Δημήτρης Βεργίνης θα επιστρέψει εντός των ημερών σε φουλ ρυθμούς μετά από μια ελαφρά θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ο Γιώργος Γκιουζέλης έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ άτυχος στάθηκε χθες σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης ο Γιώργος Φίλλιος καθώς υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Μάλιστα ο Βεργίνης είναι πιθανό να ενσωματωθεί στην ομάδα για το φιλικό με τον ΠΑΟ, οπως και οι Τσαιρέλης-Γκιουζέλης, που ειναι στο τελικό στάδιο της επανένταξης και αξιολογούνται καθημερινά.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Τσίλντρες, Σαγκς, Σχίζας, Καββαδάς, Γεωργαλάς, Μπόουλιν, Μουρ, Ντάνιελ, Χάνλαν, Πετανίδης.

Ο αγώνας σήμερα (19:30) στο Μέτσοβο, αλλά και την Παρασκευή (14:00) στα Ιωάννινα, ειναι κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι και το τρίτο τεστ COVID-19 ήταν αρνητικό για όλους στην ομάδα μας

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ