ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Στην πόρτα της εξόδου ο Γκάρετ

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Παρελθόν από τον Ηρακλή αναμένεται να αποτελέσει ο Ντάριους Γκάρετ, με τους κυανόλευκους να βγαίνουν στην αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εν μέσω της διακοπής της ΕΚΟ Basket League, στον Ηρακλή κοιτάζουν την αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού. Κι αυτό γιατί ο Ντάριους Γκάρετ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με τον Ηλία Καντζούρη και τους συνεργάτες του να αναζητούν τον διάδοχό του.

Ο 29χρονος σέντερ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, βοήθησε σημαντικά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Είναι χαρακτηριστικό πως στους τρεις τελευταίους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε (με Άρη, Ρέθυμνο και Πανιώνιο), δεν σκόραρε (0/5 δίποντα) και είχε 9 ριμπάουντ σε 41'13'' συμμετοχής.

Η απόφαση για την αντικατάστασή του είναι ειλημμένη, με κύριο μέλημα των ανθρώπων του Ηρακλή να αποτελεί η όσο το δυνατόν συντομότερη εύρεση του επόμενου ψηλού της ομάδας, δεδομένου ότι ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας (1/3).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ