ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Κράτησε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Ηρακλής: Κράτησε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα παραμείνει στον Ηρακλή και τη νέα χρονιά, καθώς ο "γηραιός" ανανέωσε το συμβόλαιό του και για την Basket League.

Με τον αρχηγό του θα πορευτεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής στην Basket League. Η "κυανόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (22/8) την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και για την επόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος γκαρντ έπαιξε για πρώτη φορά στον "γηραιό" πριν από 21 χρόνια, το 1998, όπου έμεινε μέχρι το 2005. Έπειτα από πολλές αλλαγές ομάδων επέστρεψε στον Ηρακλή τη σεζόν 2016/17 και δεν έχει φύγει έκτοτε. Την προηγούμενη χρονιά είχε 4,0 πόντους, 3,0 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 22,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α2.

Πριν από τον ΚαλαΪτζίδη ο Ηρακλής είχε ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Αλεξ Ντέιβις , Βασίλη Καββαδά , Τζαμάλ Σούλερ , Σωτήρη Μανωλόπουλου , Θοδωρή Ζάρα , Όλιβιερ Χάνλαν , Λένζελ Σμιθ , καθώς.και την παραμονή του Κώστα Κακαρούδη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

" Ο Αρχηγός είναι εδώ!

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ερχόμενη σεζόν 2019-2020 στη Basket League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (1985, 1.98) ξεκίνησε το μπάσκετ το 1994 στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου και συνέχισε στον Ηρακλή (1998). Έμεινε ως το 2005 και συνέχισε την καριέρα του σε αρκετές ομάδες (Ολυμπιακός, Ολυμπιάδα Πάτρας, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Πανελλήνιος, ΚΑΟΔ, Καβάλα), μέχρι την επιστροφή του την περίοδο 2016-2017 στο Ιβανώφειο, όπου και συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν, όντας πλέον ο εμβληματικός αρχηγός της Ομάδας μας.

Με την εμπειρία του και την ομαδικότητά του ο Αρχηγός αποτελεί εγγύηση για την ανταγωνιστικότητα και του φετινού συνόλου που θα παρουσιάσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αποτελώντας πάντα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή.Αρχηγέ, καλή σεζόν, με δύναμη και υγεία! ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ