ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Κόντρα στον Κεραυνό για τα προκριματικά του BCL

Ηρακλής: Κόντρα στον Κεραυνό για τα προκριματικά του BCL
EUROKINISSI

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Στροβόλου (20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε νοκ-άουτ παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό του Basketball Champions League, στην επιστροφή του στην Ευρώπη.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ηρακλή. Ο "Γηραιός" αντιμετωπίζει σήμερα (22/9) τον Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο (20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) τον 1ο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, στην επιστροφή του στην Ευρώπη έπειτα από 15 χρόνια.

O "Γηραιός" βρίσκεται στον 2ο όμιλο, που διεξάγεται στην Λευκωσία, ενώ ο αγώνας είναι νοκ-άουτ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ζευγαριού (Γκρόνινγκχεν-Ντνιπρο) στον τελικό, από τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στους Ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ηρακλής αναμένεται να παραταχθεί με πλήρη σύνθεση, καθώς θα αγωνιστούν κανονικά οι Εντ Ντάνιελς και Μιχάλης Τσαϊρέλης, οι οποίοι απουσίασαν από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας λόγω αμυγδαλίτιδας και ενοχλήσεων στο γόνατο αντίστοιχα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ