ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Επικράτησε το 1%, έμεινε ο Ντάριους Γκάρετ

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ανατροπή έγινε και ο Ντάριους Γκάρετ συνεχίζει να είναι μέλος του Ηρακλή όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής 22/11.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ , ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε πως " εγώ αποφάσισα να μείνει εκτός αποστολής και κατά 99% είναι εκτός ομάδας". Λίγες μέρες μετά, ο Ντάριους Γκάρετ επέστρεψε στο πρόγραμμα του Γηραιού και συνεχίζει να είναι μέλος του Ηρακλή που με ανακοίνωσή του ενημέρωσε γι' αυτή την ευχάριστη εξέλιξη τον κόσμο του.

" Ενώπιον του κοινού συμφέροντος και του καλού της ομάδας κανείς δεν περισσεύει! Ανακοινώνουμε πως ο Ντάριους Γκάρετ συνεχίζει στον Ηρακλή και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας 25/11 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης μίλησε με τον προπονητή και τη διοίκηση, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και όποιο ζήτημα δημιουργήθηκε, έχει λήξει. Προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, μίλησε και στους συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια. Συνεχίζουμε μαζί για τον Ηρακλή" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε έξι αγώνες στη σεζόν 2019/20, ο Αμερικανός ψηλός έχει 7.8 πόντους από 78.2% στο δίποντο (18/23) και 68.6% στις βολές (11/16), μαζί με 6.8 ριμπάουντ και 12 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 18:31 συμμετοχής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ