ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε πως όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας βρέθηκαν αρνητικά σε έλεγχο που τους έγινε για τον κορονοϊό και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2020/21.

Το πρώτο, αρκετά σημαντικό, βήμα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την σεζόν 2020/21 του Ηρακλή έγινε. Όπως ανακοίνωσε ο "Γηραιός", οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της πρώτης ομάδας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορονοϊο με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσουν οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ, ενόψει της προετοιμασίας της Ομάδας μας, όλοι οι Αθλητές μας, οι Προπονητές και τα στελέχη υπεβλήθησαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού COVID-19.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, και ως εκ τούτου η Ομάδα μας μπορεί να προπονείται όλη μαζί, με βάση πάντα τα σχετικά πρωτόκολλα και κατευθύνσεις των αρμοδίων, κάτι το οποίο θα ξεκινήσει από αύριο, Πέμπτη 13/8, στο Ιβανώφειο.

Στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν και οι Σκοτ Σαγκς, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο, Παρασκευή (14/8), Ολίβιερ Χάνλαν (αναμένεται Κυριακή 16/8)".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ