ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Ανακοίνωσε Γκάβιν και Ογκίλβι

Vanderbilt center A.J. Ogilvy, left, battles for the ball against Murray State in the second half of their NCAA first-round college basketball game in San Jose, Calif., Thursday, March 18, 2010. Murray State won 66-65 (AP Photo/Paul Sakuma)
Vanderbilt center A.J. Ogilvy, left, battles for the ball against Murray State in the second half of their NCAA first-round college basketball game in San Jose, Calif., Thursday, March 18, 2010. Murray State won 66-65 (AP Photo/Paul Sakuma) AP

Οκερεαφόρ και Γκάρετ αποχώρησαν, Γκάβιν και Ογκίλβι πήραν τις θέσεις τους στο ρόστερ του Ηρακλή για την τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διπλή ενίσχυση για τον Ηρακλή, που θέλει να μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της EKO Basket League όσο το δυνατόν πιο "γεμάτος" και δυνατός ώστε να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζίμι Γκάβιν (29 ετών, 1μ.91) που ούτως ή άλλως γυμναζόταν στο Ιβανώφειο εδώ και αρκετές μέρες, αλλά και τον Έι Τζέι Ογκίλβι (31 ετών, 2μ.11) που θα δώσει βάθος στη θέση του σέντερ και θα αντικαταστήσει τον Ντάριους Γκάρετ για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Ογκίλβι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης (27/2 στις 11:15), ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα από την οποία αποχώρησε εκτός από τον Γκάρετ και ο Τέντι Οκερεαφόρ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ