ΗΡΑΚΛΗΣ

Επίσημο: Τέλος ο Αλεξανδρής από τον Ηρακλή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από το Περιστέρι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του Ηρακλή, με τον "Γηραιό" να ανακοινώνει τη Δευτέρα (8/1) την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού. Στη θέση του ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, ο Ηρακλής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Μία μέρα μετά την ήττα από το Περιστέρι , που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα τίτλου για τον "Γηραιό", η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε για το "διαζύγιο" με τον "Τίγρη", σε μία απόφαση που ήταν ούτως ή άλλως αναμενόμενη. Ειδικά μετά απ όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι, με μερίδα οπαδών του Ηρακλή .

"Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια του τα τελευταία χρόνια ώστε ο Σύλλογος να φτάσει εκεί που του αξίζει και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή, ο οποίος αναζητά τον επόμενο προπονητή του.

Ήδη, το πρώτο όνομα που ακούστηκε έντονα στη Θεσσαλονίκη για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν την σχετική φημολογία αφού λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψή του: " Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακιδη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο νέος μας τεχνικός θα προπονήσει την ομάδα αύριο το πρωί ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ