ΗΡΑΚΛΗΣ

Έπιασε δουλειά ο Καλαφατάκης

Έπιασε δουλειά ο Καλαφατάκης
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση στο Ιβανώφειο ως προπονητής του Ηρακλή πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Μία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το αυριανό παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο όπου ο έμπειρος Χανιώτης τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο «Γηραιού».

Σε μία προπόνηση όπου χαρακτηρίστηκε από την ομιλία του «Καλάφα» στους παίκτες του, την προβολή βίντεο με παιχνίδια του Πανιωνίου και ακολούθως μία χαλαρή προπόνηση στο παρκέ του Ιβανωφείου.


Ο Καλαφατάκης είχε στην διάθεσή του τόσο τον Νίκολα Κοπρίβιτσα όσο και τον Έρβιν Τζάζβιν με τον πρώτο να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στο γόνατο και τον δεύτερο τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας.


Μετά το τέλος της προπόνησης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο νέος τεχνικός του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο τόνισε: «Ο Ηρακλής στοχεύει σε μία νέα αρχή. Θα παρουσιαστούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι.


Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα νίκης που έχουμε και βέβαιοι ότι από εδώ και στο εξής θα παλεύουμε για να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό παντού. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε αγώνες και αντιπάλους για αυτό αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη».


Κι όσο για τον πλέι μέικερ της ομάδας, Γιάννη Δεμερτζή, πρόσθεσε: «Ο Πανιώνιος προέρχεται από μια βαριά ήττα και γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.


Εμείς για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και για αυτό θα επιδιώξουμε τη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Τέλος σχετικά με το θέμα της ενεργοποίησης της προφορικής συμφωνίας μεταξύ του Αμερικανού πλέι μέικερ Ουίλιαμ Έιβερι με την διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής φαίνεται να «παγώνει» προς στιγμή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ