ΗΡΑΚΛΗΣ

Ban της FIBA στον Ηρακλή

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών βρίσκεται από την Τρίτη (4/8) ο Ηρακλής, καθώς η FIBA τον τιμώρησε με ban για χρέος από την περσινή περίοδο.

Πανιώνιος και Άρης ήταν έως τις 3 Αυγούστου 2020 οι δύο ομάδες της Α1 που βρίσκονταν υπό το καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών. Την Τρίτη (4/8) η FIBA δημοσίευσε πως και ο Ηρακλής βρίσκεται πλέον σε αυτό το γκρουπ, καθώς ένα χρέος από την περσινή περίοδο οδήγησε σε ban την ώρα που ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει κλείσει το ρόστερ της σεζόν 2020/21.

Ο Γηραιός θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Basketball Champions League με στόχο να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, προηγουμένως όμως θα πρέπει να "καθαρίσει" αυτό το ζήτημα καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία έχει ενημερώσει την ΕΟΚ πως θα την τιμωρεί στο εξής με πρόστιμα σε περίπτωση που εκείνη δεν πιέζει τις ομάδες της.

Ο Ηρακλής έχει ήδη αποκτήσει τους Σκοτ Σαγκς, Εντ Ντάνιελ, Μπράντον Τσίλντρες, Σταύρος Σχίζας, Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Γκιουζέλης, Μάικ Μουρ, Σκάιλερ Μπόουλιν, ενώ έμειναν ο Ολίβιερ Χάνλαν και ο Βασίλης Καββαδάς.

Ban της FIBA στον Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ