ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η πρόληψη αντί να επιβραβεύεται, τιμωρείται"

"Η πρόληψη αντί να επιβραβεύεται, τιμωρείται"
INTIME SPORTS

Συγνώμη ζητάει από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ο Ηλυσιακός για την ταλαιπωρία, μετά την απόφαση να αδειάσει το γήπεδο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός μέσω της οποίας ζητάει συγνώμη από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για την ταλαιπωρία, μετά την απόφαση να αδειάσει το γήπεδο στην αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ηλυσιακού:

" Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της-κατόχους διαρκείας που ταλαιπωρήθηκαν από την πέρα από κάθε λογική (τόσο ουσιαστικά όσο και χρονικά) απόφαση των "αρμοδίων" να διεξάγουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό "κεκλεισμένων" των θυρών»!

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά, αθλητικά χρονικά που μια ομάδα «τιμωρείται», όχι μόνο χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα αλλά έχοντας λάβει μια γενναία και με τεράστιο κόστος απόφαση για την καταπολέμηση της βίας!

Προφανώς αυτή ήταν η "ανταμοιβή" της απόφασης μας, να μην εκδώσουμε εισιτήρια και να επιτρέψουμε την είσοδο στο γήπεδο, μόνο στους κατόχους διαρκείας, ώστε να ελέγξουμε απόλυτα ποιοι θα παρακολουθήσουν το ματς και να εκμηδενίσουμε τον κίνδυνο επεισοδίων από εξωγενείς παράγοντες.

Πήραμε το μάθημα μας και υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά θα… περιμένουμε τους "αρμόδιους" αφού στην Ελλάδα η πρόληψη κατά της βίας, αντί να επιβραβεύεται, τιμωρείται.

Καληνύχτα σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ