ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε επισήμως ο Παπανικολάου

Ανακοινώθηκε επισήμως ο Παπανικολάου
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ανακοινώθηκε επισήμως από την ΚΑΕ Ηλυσιακός, ενώ την Τρίτη το απόγευμα έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Διαβάστε τι δήλωσε...

Προπονητής του Ηλυσιακού για τη νέα σεζόν είναι κι επισήμως ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Την Τρίτη το απόγευμα ο Ηλυσιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή, καθώς η συζήτηση που είχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης με τον Δημήτρη Παπανικολάου είχε θετική κατάληξη.

Μάλιστα, το απόγευμα έκανε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς "Παπ" τόνισε: "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαμπιεράκη και τον κ. Παπαντωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά ώστε να τους δικαιώσω για την επιλογή τους.

Η φιλοσοφία μου συμβαδίζει με αυτή του προέδρου αλλά και της ομάδας γενικότερα, καθώς βασικός στόχος μου είναι η ανάδειξη νέων παικτών και η δημιουργία. Θα προσπαθήσω δουλεύοντας με τη σοβαρότητα που λειτουργούσαν οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, ο Ηλυσιακός να πετύχει τους στόχους του.

Βασική μου επιδίωξη είναι η ανδρική ομάδα να έχει υπό την ουσιαστική επίβλεψη όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και σε συνεργασία με τους προπονητές, αν μπορούμε να ακολουθούμε ακόμη και τα ίδια συστήματα, ώστε οι νεαροί αθλητές να φτάνουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην ανδρική ομάδα.

Δεν με φοβίζει κάτι. Θεωρώ ότι έπειτα από το μικρό διάστημα που δούλεψα στην ΑΕΚ, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ σε μια κατηγορία που ξέρω καλά και είμαι αισιόδοξος. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πράξη».

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία από το πρωί της Τρίτης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθε η επιβεβαίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ