ΑΡΗΣ

Ζήτησε να φύγει ο Γκόρντον

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η συνεργασία του Άρη με τον Τζαμόν Γκόρντον θα ολοκληρωθεί πρόωρα, αφού ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από τους "κίτρινους", παραδεχόμενος πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η μεταγραφή του Τζαμόν Γκόρντον στον Άρη ανέβασε σημαντικά την ποιότητα στο ρόστερ, με τους "κίτρινους" να προσθέτουν πριν από ένα μήνα έναν παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό, αλλά και μεγάλη αποχή από τη δράση.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να μείνει οκτώ περίπου μήνες εκτός δράσης λόγω επέμβασης που έκανε στο χέρι, με την ευκαιρία που του έδωσε ο Άρης για επιστροφή στη δράση να είναι ό,τι καλύτερο προκειμένου να επανέλθει δριμύτερος στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Με τους "κίτρινους" υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδους, με την σχετική "option" να αφορά τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη.

Η προθεσμία της παραμονής του στο Nick Galis Hall ολοκληρώνεται μετά την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, δίχως να υπάρχει διάθεση για επέκτασή της μέχρι το καλοκαίρι. Κι αυτό είναι κάτι που αφορά περισσότερο την πρόθεση του έμπειρου γκαρντ να αποχωρήσει, με σκοπό να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως αναγνωρίζει τη αδυναμία του να βοηθήσει ουσιαστικά τους "κίτρινους". Έχοντας υποστεί ήδη δύο μυϊκούς τραυματισμούς, αντιλήφθηκε ότι το σώμα του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να προσφέρει αυτά που προσδοκά ο Δημήτρης Πρίφτης. Έτσι, ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης για την πρόθεσή του να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που πάντως δεν "πληγώνει" σημαντικά την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στο μυαλό του Τζαμόν Γκόρντον, ο Άρης ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει πως είναι απόλυτα έτοιμος και να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο για να "κλείσει" τη σεζόν. Από τη στιγμή όμως που αντιλήφθηκε πως το σώμα του δεν είναι ακόμη έτοιμο, προτίμησε να ολοκληρώσει άμεσα την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να δουλέψει περισσότερο σε ατομικό επίπεδο, βάζοντας στο πρόγραμμα την επάνοδό του στην Ευρώπη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με δεδομένο μάλιστα πως υπάρχει διάστημα περίπου δύο μηνών μέχρι την έναρξη των playoffs στη Stoiximan.gr Basket League, ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει την άνεση να αναζητήσει στην αγορά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του εν όψει των τελευταίων μέτρων του φετινού μαραθωνίου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ