ΑΡΗΣ

Ζάρας: "Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα"

Ζάρας: "Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα"
INTIME SPORTS

Ο Άρης κέρδισε εύκολα τα Τρίκαλα Aries με 93-58 στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά της Λευκάδας, αλλά ο Θόδωρος Ζάρας και οι συμπαίκτες του δεν εφησυχάζουν.

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά της Λευκάδας, ο Άρης κέρδισε εύκολα τα Τρίκαλα Aries με 93-58 , αλλά ο Θόδωρος Ζάρας και οι συμπαίκτες του δεν εφησυχάζουν.

Ο γκαρντ του Άρη, μιλώντας μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού, τόνισε ότι η ομάδα έχει πολλή δουλειά μπροστά της.

"Κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Οι αρχές μας ξεκινούν πάντα από την άμυνα. Μπορεί να κερδίσαμε εύκολα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα.. Θέλουμε πολλή δουλειά και στην άμυνα και στην επίθεση. Προχωράμε", είπε ο Ζάρας.

Όσο για το τι κρατάει από το χθεσινό παιχνίδι; "Στο στόχο που έχουμε για την άμυνα ήμασταν κοντά και αυτό κρατάμε. Όμως κρατάμε και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο χαλαροί στο παρκέ".

Αναφορικά με την ετοιμότητα του Άρη στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των καλαθοσφαιριστών, ο Ζάρας δήλωσε: "Πιστεύω ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Δουλεύουμε πολύ καλά με τα παιδιά και με τους κόουτς και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Και καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες και τα πηγαίνουμε καλά. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι το καλύτερο σε μία ομάδα. Μας το έχουν περάσει και οι προπονητές μας αυτό, αλλά κι εμείς ως παίκτες έχουμε αυτήν τη φιλοσοφία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ