ΑΡΗΣ

Χωρίς Πέτγουεϊ κόντρα στον Κόροιβο ο Άρης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, αφού ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της πρεμιέρας για την Stoiximan.gr Basket League με τον Κόροιβο (8/10).

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ "έσφιξε τα δόντια" για να αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί και στον αγώνα της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Κόροιβο (8/10, 17:00).

Όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με την ομάδα της Αμαλιάδας. Το ευχάριστο ωστόσο για τον Άρη είναι ότι τουλάχιστον ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στην διάθεσή του τον Ντεμέτρις Μόραντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

Οι 12 παίκτες με τους οποίους θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αμαλιάδα είναι οι εξής: Δημήτρης Φλιώνης,Κουόμε Βον, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου,Ντεμέτρις Μόραντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος,Κάιλ Ουίβερ,Κιθ Μπένσον,Γκάρι Μπελ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε σχετικά με τον αγώνα της πρεμιέρας τα εξής στο σάιτ της ομάδας: " Καταρχήν καλή σεζόν σε όλους με υγεία και αγάπη για το παιχνίδι. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Κόροιβος είναι μια ενθουσιώδης ομάδα. Παίζει με πολλή ενέργεια ειδικά στο γήπεδο του κι έχουμε μεγάλη εκτίμηση στην προσπάθεια που κάνει. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό και να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ