ΑΡΗΣ

Χάρις: "Να γίνω μέρος της ιστορίας του Άρη"

ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ο Ραμόν Χάρις δήλωσε ότι ανυπομονεί να βρεθεί στο παρκέ με την φανέλα του Άρη, ενώ φάνηκε αρκετά διαβασμένος όταν χρειάστηκε να αναφερθεί στο βάρος της φανέλας της ομάδας.

Ο Ραμόν Χάρις είναι από χθες (30/7) παίκτης του Άρη . Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας ο Αμερικανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα της καριέρας του, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα του Άρη.

Αρχικά ο νέος παίκτης των "κίτρινων" δήλωσε: "Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Άρης, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική”.

Ο Χάρις αναφέρθηκε ακόμα και σε άλλα θέματα. Συγκεκριμένα, είπε:

Για τους φίλους του Άρη: “ Θυμάμαι ότι οι οπαδοί του Άρη ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου”.

Για τι γνωρίζει για την ιστορία της ομάδας: “Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον Άρη είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας”.

Για τον ρόλο που έπαιξε στην απόφασή του η συμμετοχή του Άρη στο Basketball Champions League: “Η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο υπέγραψα στον Άρη. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα”.

Για το ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του: “ Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης,πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου”.

Για τι τι μπορεί να υποσχεθεί ενόψει της σεζόν 2018/19: “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του Άρη είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ