ΑΡΗΣ

Τζόουνς: "Ο Αγγέλου δεν περιμένει να είμαι ο Kobe ή ο LeBron"

Τζόουνς: "Ο Αγγέλου δεν περιμένει να είμαι ο Kobe ή ο LeBron"

Ο Λάκι Τζόουνς λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη εξήγησε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Λάκι Τζόουνς έδωσε συνέχεια στον... χορό των αφίξεων για τον Άρη και μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την επιλογή του να υπογράψει στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

"Ήταν μια περιπλοκή κατάσταση να διαλέξω ομάδα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Ο Αγγέλου και η διοίκηση του Άρη πάλεψαν για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους το ανταποδώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Άρη. Ανυπομονώ για την πρόκληση να παίξω για τον Άρη. Ο Αγγέλου ήταν ο πρώτος λόγος που ήρθα στην Ελλάδα παίζοντας για την Πάτρα. Ξέρω ότι ο Άρης έχει ένα φανατικό κοινό και δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Είμαι ενθουσιασμένος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος. Θα έχουμε πολλή ενέργεια. Ο ΜακΓκί είναι πολύ δυνατός ψηλός, ο Κάιζερ βγάζει πολλή ενέργεια, ο Νταλό κάνει πολλές δουλειές σου γήπεδο. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του Μποχωρίδη, ο Μπελ μπορεί να σουτάρει από παντού. Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στην ομάδα", δήλωσε αρχικά ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της νέας του ομάδας:

"Θα δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό κάθε βράδυ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη θα μου δώσει ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό και να αγωνιστώ μπροστά του. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, να οδηγήσουμε τον Άρη ξανά στις υψηλές θέσεις και να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League".

Τέλος, ρωτήθηκε για όσα του είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου: "Θα είναι μια από τις λίγες χρονιές που θα έχω τριγύρω μου πολλούς παίκτες που θα παίζουν και αυτοί καλή άμυνα, που είναι και το δικό μου δυνατό στοιχείο. Ο κόουτς μού είπε πως δεν περιμένει να είμαι ο Kobe ή ο Lebron, αλλά θα είμαι ένας παίκτης που θα παίζει για την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ