ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Να τελειώσουμε την σειρά στην έδρα του ΠΑΟΚ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 69-65 στην παράταση.

Ο Άρης επιβλήθηκε έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι με 69-65 του ΠΑΟΚ στην παράταση στον πρώτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς στα playoffs .

Μετά τον αγώνα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στον Sport24Radio 103,3. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: “Έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως να μπήκαμε και λίγο αγχωμένα στο παιχνίδι. Στο τέλος κάναμε ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι που είμαστε κοντά στο σκορ με τον αντίπαλο. Το θετικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας, στην ομάδα και στον κόσμο. Έπρεπε να αντιδράσουμε στο 2-0 που μας είχε κάνει ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, άσχετα αν δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που θα μπορούσαμε. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια είτε παίζουμε καλά είτε όχι. Η χρονιά τελειώνει σε έναν μήνα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο αν παίζουμε καλά ή όχι. Πρέπει να κερδίζουμε και να συνεχίζουμε”.

Για τον επόμενο αγώνα της σειράς στην έδρα του ΠΑΟΚ: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τελειώσει εκεί η σειρά και να προχωρήσουμε . Δεν πρέπει να φέρουμε τη σειρά εδώ πίσω. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.

Για τον Βασίλη Ξανθόπουλο: “Ο Βασίλης μας βοηθάει όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο. Σήμερα έχει τα γενέθλιά του και του ευχόμαστε να παίζει μέχρι τα 45”.

Για το στόχο του Άρη: “Ο στόχος είναι ίδιος εξ΄αρχής, η είσοδος στην τετράδα”.

Για τον ΠΑΟΚ : “Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι να κλείνουν προς τα μέσα μέσα και οι 5 παίκτες, να μην επιτρέπουν το low post παιχνίδι στην αντίπαλη ομάδα και να σε αφήνουν να σουτάρεις. Αν βάλεις τα σουτ, μπορείς να κερδίσεις με 20 πόντους. Αν τα χάσεις μπορεί να χάσεις με 20 πόντους”.

Για την απόδοσή του: “Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Έκανα κάποια λάθη στο τέλος, συν τις βολές που έχασα και που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν. ευτυχώς με έσωσαν οι συμπαίκτες μου”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ