Τούρκοι χορηγοί για Άρη

Τούρκοι χορηγοί για Άρη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα (19/10) Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να στηρίξουν οικονομικά τον Άρη μέσω χορηγίας. Επιβαβαίωση κι από την ΚΑΕ. (PICS)

Βοήθεια από την Τουρκία ενδέχεται να λάβει ο Άρης! Οι "κίτρινοι", οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής στενότητας εδώ και καιρό, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με Τούρκους επιχειρηματίες, με τον σκοπό την απόκτηση κάποιας χορηγίας!

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες μάλιστα βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, όπου και τους έγινε ξενάγηση στο γήπεδο και το Μουσείο της ομάδας, ενώ έχουν ήδη συζητήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Νίκο Λάσκαρη.

Οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο και μένει να φανεί πλέον αν οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, δίνοντας σημαντική οικονομική "ανάσα" στον Άρη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό. Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Güner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τι θα απογίνουν οι άνθρωποι της πρώτης χώρας που εξαφανίζεται

Η πρώτη χώρα -θύμα της κλιματικής αλλαγής- κάνει έκκληση για βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24