ΑΡΗΣ

Το μήνυμα του Χάρη Παπαγεωργίου στους φίλους του Άρη

Το μήνυμα του Χάρη Παπαγεωργίου στους φίλους του Άρη
EUROKINISSI

Ο θρύλος του Άρη και νέος πρόεδρος της ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου, έστειλε μήνυμα ενότητας στους φίλους της ομάδας, ζητώντας την στήριξή τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ομάδας.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος του Άρη και αντιλαμβανόμενος το βάρος της ευθύνης που πέφτει πάνω του αποφάσισε να στείλει μήνυμα στους φίλους της ομάδας μέσω VIDEO, ζητώντας την στήριξή τους.

Αναλυτικά η δήλωση του παλιού θρύλου της ομάδας και νυν προέδρου της: Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη μας ομάδα, ο ιστορικός σύλλογος, βρίσκεται εδώ και καιρό σε δεινή θέση. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Είναι γνωστά τα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μου έγινε πρόταση-πρόσκληση να αναλάβω την ηγεσία του διοικητικού σχήματος στις κρίσιμες αυτές στιγμές, πράγμα που αποδέχτηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αντιλαμβανόμενος ότι ο Αρης περνάει μία από τις χειρότερες και δυσκολότερες περιόδους της ιστορικής του διαδρομής.

Είναι γνωστό σε όσους με παρακολούθησαν όταν ήμουν ενεργός αθλητής ότι δεν φοβάμαι το να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου στις πιο κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Έτσι και τώρα, βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο σύλλογος. Οι φίλοι του Άρη, οι πολυάριθμοι φίλοι του Άρη, ο περήφανος αυτός λαός, για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουρος: Ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε ο Άρης το συντομότερο δυνατό να ξεπεράσει το αδιέξοδο. Καλώ λοιπόν τους πολυάριθους φίλους του Άρη να συνεχίσουν να ενισχύουν όπως κάνουν εδώ και 10ετίες με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμικό τρόπο την ομάδα μας έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα".

Δείτε το VIDEO με το μήνυμα του νέου Προέδρου του Άρη:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ